webwise met Websitebron!

Even voorstellen: mijn naam is Eric de Waal.

Hoewel ik een puur technische studie afgerond heb (HTS chemische technologie) bleek de commercie direct al meer te trekken dan engineering.
Het werden vele jaren in de marketing en sales bij een distributeur van chemische producten. Een zeer internationale baan, met contacten met alle grote chemische producenten. Als productmanager, accountmanager, en later divisiemanager en lid van het management team.

En toch bleef de techniek meespelen, en niet alleen chemische techniek maar ook als hobby.
Bijvoorbeeld de computer. Mijn eerste computer programma's in Algol (op de HTS) werden al snel Basic en Assembler op de Commodore 64, gevolgd door Visual Basic, MS Access, Linux, servers en later websites (HTML, CSS, Javascript, PHP, MYSQL, Joomla!).

En tussendoor nog wat andere technische zaken zoals een zendamateurs licentie, en fotografie. Wat uiteraard al snel digitale fotografie werd, de professionele spiegelreflex z'n intrede deed met Photoshop als volgende kunstje om onder de knie te krijgen.

Mijn persoonlijke WWW: (berg)Wandelen, Wintersport, Wijn, Whisky.

In 2011 maakte ik mijn eerste commerciële website en medio 2013 viel het besluit hierop volledig te focussen en de wereld van de chemische commercie vaarwel te zeggen.

Ik denk hierin mijn kwaliteiten als ervaren commerciële techneut optimaal tot z'n recht te kunnen laten komen.
Meedenken met de klant, hen een professionele service bieden gebaseerd op solide techniek.
En: ik ben een Certified Joomla! Administrator, één van de minder dan 50 in Nederland, dus uw website is in goede handen.